Spirituel udvikling - anbefaling

ANDRES ORD

SPIRITUEL UDVIKLING

Se hvad andre siger om

7 uger online forløb"Guidede meditationer er ikke nyt for mig, og jeg må sige din meditation vedr. guider og engle på trin 2, virkelig er god. Uden tvivl en af de bedste guidede meditationer, jeg har prøvet. Jeg kunne være blevet i boblen meget længere tid. Jeg havde virkelig ikke lyst til at hoppe ud lige der"


Chris

”Tusinde tak for tilbagemeldingen og på mange måder langt over, hvad jeg havde forstillet mig for nogle måneder siden.”


F.W


”Jeg syntes overordnet at kurset var godt, inspirerende og overraskende.


Det åbnede døren til en forståelse for engle, rådgivere og læsning som var super inspirerende. Og jeg var meget overrasket over hvor meget energierne kunne mærkes. Mit mål var ikke at starte clairvoyance, men blot stille min nysgerrighed og starte en selvudvikling indenfor det spirituelle. Det syntes jeg blev indfriet, men jeg er også blevet lidt sulten på hvordan jeg kan bruge alt denne ny viden i en mere personlig sammenhæng. Tiden på 7 uger var fint, men jeg blev alligevel overrasket over at tempoet var højt og helt ærligt, så nåede jeg ikke alle øvelser.”


Lotte


Jeg har været på et kursus før, for år tilbage. Så ja jeg kender lidt til det. Der skal nok meget til at jeg føler at: det her kan jeg bare.


Men den her proces med feedback har været enormt lærerig. Og helt vildt spændende. Så mange tak for et super godt kursus.


Julie


"Det har været rigtig lærerigt at være med på dit forløb, og blive kastet ud i at læse andre"


LeneTusind TAK for helt fantastiske 7 uger! Jeg savner det


Dine tilbagemeldinger med skriv har været yderst motiverende for mig, og givet mig ekstra blod på tanden.

Jeg føler nu at være kommet lidt HJEM! At have fundet noget som er mit. Et ”HELLE”.


Og så er det HELT fantastisk, at man har alt det her GULD de næste 12 mdr. frem.Susan

Jeg deltog i begge dine online kurser tidligere på året.


Jeg vil lige skrive til dig og sige tak! Jeg er nemlig begyndt på en clairvoyanceuddannelse og det ville jeg aldrig ha haft modet til at turde at kaste mig ud i uden at ha deltaget på dine kurser først. 

 

Jeg har stadig meget at lære. Men jeg synes lige, du skulle vide, at jeg arbejder videre med at udvikle mine spirituelle evner og at jeg er meget TAKNEMMELIG for at ha deltaget på dine kurser.

Kira

Min feedback til forløbet

Det har været en begivenhedsrig rejse. Jeg har været så optaget af forløbet. Jeg er både blevet udfordret og tænkt det kan jeg da ikke. Men jeg gjorde og har lyttet, læst og trænet

Jeg har følt mig i trygge rammer hos dig og det er meget nede på jorden.

Jeg har fået lyst og mod på at tage fat i den spirituelle verden og give mig hen.


Tusind tak for denne gang.

Jeg er så taknemmelig for alt dette, og meget spændt på hvad fremtiden bringer.

Ann

Jeg synes, det var været et super spændende forløb og det har været fedt med så meget makkerøvelse på workshop 2.


Men jeg synes videoerne i dette modul var meget korte denne gang og jeg ville gerne ha haft mere info og være blevet klædt lidt bedre på til hvert modul. Fx fået flere metaforer / strategier som man kunne bruge eller ha set dig lave øvelserne på en klient step by step hvor du undervejs beskriver præcis hvordan du arbejder. 


Det har været super spændende og lærerigt at arbejde så intenst med mine spirituelle evner. Endnu engang tak! 


Kira,

"Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige 1.000 tak for et virkeligt godt og meget lærerigt forløb. For mig har det åbnet op for sider i mig selv, som jeg slet ikke vidste jeg besad. Så spændende.


Den fælles fjernhealing, der var midt i forløbet var fantastisk. Jeg benyttede lydfilen, du havde sendt til os, og oplevede en meget klar visualisering af alt, hvad du beskrev. Inde i templet følte jeg mig badet i det hvide lys og mærkede en stærk forbindelse og samhørighed med dig og de andre på holdet. Det hvide lys føltes healende og rensende. Virkelig magisk"

Isabella

Mange tak for et helt fantastisk og givende kursus. Med let forståelig formidling og brugbare redskaber. Det har givet mig mod på at arbejde videre med mine evner. 😀


Endnu engang mange tak 🦋😀Pernille

Kære Line

Bare lige tak igen og du skal høre at det er fordi;


jeg er ved sidste del af første år på en 4 årig psykoterapeut uddannelse- der mærker man selvfølgelig meget efter hvordan man selv har det, og de andre - og her oplever jeg at ALT det jeg har lært fra dig ifht at mærke efter (på dine 7 ugers træn dine evner kursus) er det der har givet mig aller mest ifht at mærke efter samt at stole på det jeg mærker;-)


Det er jeg taknemmelig for. 


M.H"Jeg synes, det har været sjovt, lærerigt og hyggeligt at deltage. Det har også været spændende at høre din tilgang og metoder til den spirituelle verden. Der er helt klart ting, jeg vil tage med mig. Jeg har dog også lært, at jeg mangler mere af den personlige kontakt ved sådan et online forløb, og det var vel også netop det, jeg ville finde ud af. 

Christian

”Det har været spændende at være med i dette forløb. Jeg må jo erkende at jeg selv er overrasket over hvad jeg kan læse" 


Marianne


"De 7 moduler har været så enkle og dog alligevel dybtgående. Alt er med på en meget fin og enkel og virksom måde omkring emner som man umiddelbart kunne tro ville kræve sider op og ned og masser forklaring. Nej et gennemtænkt virksomt kursus uden dikkedarer. Tak for det


Anne


Tak for 7 gode og meget virksomme uger.  Hvert modul har været enkelt og dog meget lærerige omkring energierne, og nemme at tilegne sig. Dine meditationer er super gode. Ja jeg er yderst tilfreds med din workshop. Faktisk har det rykket mig kolosalt mht clairvoyancen. Hvert modul har været enkle i sin udformning omkring for mig ret dybt gående spirituelle emner.

Så tak Line.

Lise


Selv tak for et fantastisk og lærerigt forløb. Jeg vil gerne lære mere, så jeg tilmelder mig modul 2

AnneTAK for et spændende og udviklende kursus


Iben

Jeg sidder lige og er pave stolt over den feedback jeg har fået på afdøde kontakt.


Jeg bliver stadig meget overrasket når jeg rammer noget


- hvor er jeg glad for det du har givet mig mulighed for at lære - tak, 🙏

Det var bare det.

Mette

Tak for et godt kursus, igen :) Det har været lærerigt og spændende. Jeg er klar til workshop 2. 

Christina"Jeg takker mange gange for dit svar og kursus. Der er mange gode metoder og råd til, hvordan man kan arbejde."


Morten


Tusind tak for et godt kursus!

 

Det har været virkelig inspirerende og lærerigt, og jeg har fået mange wow-oplevelser undervejs.

Jeg kan stadig ikke helt forstå, at jeg selv besidder nogle af de evner jeg kun har turdet drømme om!


Jeg synes hele vejen igennem, at det har været en opløftende oplevelse. Selv i de tilfælde hvor man har skudt forbi på nogle punkter, så er feedbacken altid blevet leveret på en god måde, med fokus på det der fungerede og en opmuntring til at klø på.


De ugentlige øvelser som man selv kunne planlægge fungeret vildt godt for mig.


Jeg øve videre, og har allerede fået øvekaniner på din facebook-side. Så tusind tak for den mulighed også, det giver en dejlig tryghed at vide, at alle derinde har været igennem præcis det samme pensum og kender præmisserne.


Igen, tusind tak for et godt og lærerigt forløb og for god støtte undervejs ❤️


Anne

Jeg føler mig meget opløftet af hele den her rejser og indsigt ind i det her spirituelle univers/clairvoyante verden.

Det er noget jeg altid har været stærkt draget af og haft lyst til, men det var først da jeg ved et "tilfælde" fandt dig på nettet - og det har jeg bestemt ikke fortrudt. 


Kirsten

Det er fint at mit onlinekursus 1 udløber, jeg har suget mange gode ting ud af det.


Workshop 2 har jeg stadig til gode.

Det går ellers fint med mine åbninger og det bliver dybere og det er virkelig virkelig spændende!

Tak for alt det du givet med workshop.1 og 2 . 


Anna

Kurset har været meget givende. Det har været simpelt og let at anvende. ☀️

Det fungere rigtig godt og meget brugbart med dine videoer der er meget tydelige og instruerende. 


Alt i alt er super kursus og jeg glæder mig til at gå i gang med workshop 2. 🌟Pernille


"Min rejse og udvikling i det spirituelle univers har virkelig taget form under Lines 7 ugers forløb.

Jeg er blevet vejledt og rådgivet i hvordan jeg åbner op til universet og hvordan jeg kommer i kontakt med min intuition, og jeg har fået konkrete guidninger til, hvordan jeg åbner op til universet og får kontakt til mine vejleder og guider. 


Samtidig har forløbet gjort det muligt, at gøre det i mit eget tempo. Jeg har lyst til mere og vil glæde mig til at udvikle mine spirituelle egenskaber efter endt forløb hos dygtige Line. 


Tusind tak"


Mia

7 uger online forløb

Jeg har fået rigtig meget ud af dette forløb. Jeg havde aldrig drømt om, at jeg kunne læse andre mennesker.

Det har været lidt grænseoverskridende at springe ud i, men virkelig godt at blive presset lidt og få muligheden for det igennem dette forløb. Jeg har virkelig været glad for, at jeg tilmeldte mig, og jeg synes, jeg har fået mange redskaber, jeg kan bruge fremadrettet.


Tusind tak:-) Lene

 Tusind Tak for en dejlig tid- ærgerligt den allerede er ovre.


Du er super god til at give feedback og komme med løsningsforslag. Og så betyder det bare så meget, at du er så hurtig til at svare på mails" 


Heidi

Tak for 7 gode uger. Det har til fulde levet op til mine forventninger og jeg har også fået øje på nye redskaber, fx brugen af tarotkort som hjælpeværktøj. Jeg har været super tilfreds med dine tilbagemeldinger, selve kursusforløbet og tilgængelighed. Alt i alt har jeg fået rigtig meget for kursusprise.

M.P

Det har været et enormt spændende og lærerigt forløb, og jeg har fået præcis det ud af det, som jeg havde håbet på.


Det er nogle dejlige meditationer og nogle gode, konkrete øvelser. Det har fungeret super godt med din løbende sparring og de andre deltageres feedback på øvelserne.


På en måde har det faktisk været et livsændrende forløb for mig. For det første fordi det har været den vildeste bekræftelse på, at der ER mere mellem himmel og jord (selvom min fornuft stadig forsøger at overbevise mig om det modsatte).


Jeg anede ikke, at jeg var i stand til at fornemme så meget om andre mennesker. 


Tusind tak, Line! Jeg vil helt klart deltage på det næste hold også. Selvom jeg er ret nervøs for at skulle give 1:1 clairvoyance 

K.A

Tusind tak for et super godt kursus, det har givet mig et rigtig stort indblik i hvor stor en rejse jeg har forude og hvor langt jeg faktisk er på min vej.

Tak for at være en super god guide i dine videoer, og sidst men ikke mindst vil jeg gerne fortælle dig at jeg er super taknemmelig for det klarsyn jeg har fået på mig selv✨💚

Luna

Tak for et godt kursus, igen :) Det har været lærerigt og spændende. Jeg er klar til workshop 2. 

Christina

Tak for at jeg fik del i de 7 ugers forløb - det har givet mig rigtig meget.


I starten var jeg lidt overvældet over alle de input jeg fik og det materiale jeg skulle læse, forholde mig til og øve mig i. Men da jeg kom ind i "vanen" blev det nemmere - og sjovere...


Clairvoyance var jeg lidt tilbageholdende omkring - jeg har primært meldt mig til forløbet for at lære noget personligt - men da jeg kom igang var det OK og jeg har brugt rigtig meget energi på det.

Helen

"Tak for tiden på kurset, det var et rigtig godt kursus, specielt at arbejde sammen med de andre. Det har hjulpet mig meget med at styrke mine clairvoyante evner"

C.H


"Jeg bare glad for det jeg tilsyneladende kan...som jeg ikke troede jeg kunne og som jeg bestemt ikke havde troet at ville kunne efter blot 7 uger.


Kan huske det gjorde mig meget usikker da du i starten skrev, at om 7 uger skulle jeg kunne læse en andens energi. Det troede jeg faktisk ikke påmen du fik selvfølgelig ret og jeg er faktisk overrasket over hvor meget der kommer til mig"

K.M

Wau jeg er vildt overrasket over at jeg kan gå ind i energien og hvor er det dejligt at få den vinkel med i forståelsen af mig selv

Tak for nogle lærerige uge og for dine gode værktøjer, jeg er meget interesseret i at høre hvad næste modul går ud på.


Lene