Om Line

Fakta om Line Vilstrup


Her er et indblik i, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder og bruger mine evner.


Jeg bor og har klinik i Lyngby og arbejder til dagligt med at hjælpe mennesker, der søger hjælpe til at spire eller har tvivl og frustration.


Det kan være alt lige fra ”Skal jeg skifte job?”, ”Hvordan slipper jeg for smerter i ryggen?” til ”Hvorfor har jeg udfordringer med at, møde kærligheden?”. 

9 ting om mig


Jeg er uddannet clairvoyant, healer og numerolog

og kalder mig selv for energiarbejder for den åndelige verden.

Men jeg er jo også bare et almindeligt menneske. 

Her er 9 ting om mig

#1

Baggrund

Jeg er født i 1977, og opvokset på Lolland.

Allerede som barn var jeg interesseret i den spirituelle verden. Jeg har altid fornemmet og sanset ting, men har slået det hen med, at jeg havde en god fantasi.#2

Ordblind

Jeg er let ordblind, så skulle der være sneget sig en fejl ind her på siden, eller de e-mails du modtager, beklager jeg.  Det gav lidt udfordringer i skolen. Til gengæld var jeg en mester i at tolke tekster og symboler. 


#3

Uddannelse

Skolelivet blev aldrig rigtig min verden, indtil jeg fandt det spirituelle og alternative; her var min rette hylde.

Jeg er uddannet professionel clairvoyant, (se evt. Clairvoyanceforeningen). Jeg har fået undervisning af danske og udenlandske clairvoyante og medier som:

  • Lone Hertz
  • Rikke Rasmussen
  • Gordon Smith
  • Alan Acton


Jeg har siden 2007 været selvstændig, Inden da arbejdede jeg 12 år i reklame-branchen.  

#4

Familie

Jeg fik at vide som 19-årige via en spåkone, jeg snart ville møde min mand, og det var skæbnebestemt, at vi skulle mødes. Jeg mødte min mand, Jesper kort tid efter. Vi er stadige sammen, og har en datter og en søn.


#5

Mission

Min virksomhed hedder SPIR. Min mission er at hjælpe med at få andre til at spire, uanset om det handler om spirituel udvikling eller healinghjælp eller clairvoyant guidning. 


#6

Mine evner

Jeg har evner, fordi jeg kan se, høre og fornemme mere end mine omgivelser. Mine psykiske evner er klarsyn, klarhøring og klarføling, det vil sige, at jeg får budskaber til dig vist som en film uden lyd. Jeg hører ord og får forskellige følelser ind over mig.


Det er med de evner, den åndelige verden bruger mig som kanal til at give budskaber og guidning til dig.

Ligeledes føler jeg mig som en antenne når healing-energien gennemstrømmer i en healing session. 


#7

Opfinder

Jeg er aktiv medejer af en familie-virksomhed, der udvikler og laver innovative produkter. Jeg har blandt andet i samarbejde med min mor, opfundet ting til køkkenet.


#8

Stress

Jeg har engang været gået ned med stress. Det var hårdt, men til gengæld var det det, der gjorde at jeg fik forståelsen for og indsigten i hvordan jeg kunne bruge mine evner. Meditation var en kæmpe hjælp her.#9

Anderledes

Der har været små begivenheder i mit liv, hvor jeg fandt ud af, at jeg var anderledes. Fx kan jeg huske at jeg som barn bad aftenbøn, inden jeg skulle sove. Jeg husker, at jeg følte energi i nogle huse, som om man gik ind i spindelvæv. Jeg husker også, at jeg læste en bog som 11-årig med en beskrivelse af området omkring Lyngby og Furesøen og netop der fik et åndeligt indblik i, at deromkring ville jeg selv komme til at bo engang. 


Jeg har været inde på Rigshospitalets Øjenklinik på et tidspunkt, fordi jeg i en periode så alt i en anden dimension. Når jeg healer i dag, ser jeg stadig den energi eller dimension. Dengang kunne jeg bare ikke styre min energi og evner. 


SKOLE OPGAVER


Mange skoler har det spirituelle emne som en uge opgave. Det er så skønt og dejligt. 

Desværre kan jeg ikke nå at svare alle, men spørgsmålene er nogenlunde ens, så her er en lille oversigt.