Skoleopgaver om Clairvoyance

CLAIRVOYANCE OG SKOLE OPGAVER


Jeg bliver ofte kontaktet af mange skoler som har opgaver og interesse for den spirituelle verden.


Det er rigtig dejligt og positivt, og jeg vil meget gerne bidrage med dette.

Jeg må dog erkende, at jeg ikke altid har tiden, så derfor har jeg samlet nogle af alle de gode spørgsmål jeg oftest bliver stillet, når man er nysgerrig på alt det, der er mellem himmel og jord.Skoleopgave og fornuftige spørgsmål

Et udpluk af spørgsmål jeg er stødt på fra børn & UngeHvornår opdagede du dine evner?

Jeg har altid vidst, at der var mere mellem himmel og jord fra jeg var helt lille. Mine forældre beskæftigede sig ikke med dette, og det var ikke noget, vi talte om i familien.


Som barn tænker du ikke over det. Som udgangspunkt tror man jo. at alle fornemmer det samme. Og alt hvad jeg fornemmede og sansede eller så som klarsyn, blev opfattet af mine forældre som en “livlig fantasi”.


De første år i mit liv, var jeg ofte bange, i teenageårene åben og nysgerrig, og i starten af 20'erne meget fokuseret på, at jeg ikke skulle sanse noget som helst.

Jeg kæmpede lidt af en kamp for at lukke ned for alt det, jeg sansede.

I slutningen af 20'erne lærte jeg teknikker, så jeg kunne "forstå" og nogenlunde "kontrollere" hvornår jeg ville sanse noget som helst .

I starten af 30'erne blev jeg bevidst, om der var en åndelig verden, og at jeg kunne kommunikere med den.


Tror du, at alle har evnerne i sig, hvis de leder efter dem?

Ja, Vi har alle sanserne, men de fleste ved ikke, hvordan de skal bruges.

 

Jeg kan give et eksempel.

Vi kan alle sammen sætte os ned foran et klaver og få det til at sige en lyd. Men det betyder jo ikke, at man synes, det lyder helt fantastisk. Hvis vi trænede bare en lille smule, ville man måske kunne sætte 2-3-4 toner sammen, og så lød det nogenlunde. …. Altså vi kan det alle, men det betyder jo ikke, at vi alle kan blive helt fantastiske til at spille musik.

Så ja, alle kan det. Men nogen er bare født med mere åbne sanser/talent end andre.

 

Alle kan også lære det. Men det kræver tålmodighed, særlig fordi vores logiske hjerne gerne vil have facts…. Og at kommunikere med den åndelig verden er ikke ligesom på jorden, og det er sjældent man får facts og facitliste. -til gengæld får man masser af inspiration, input, rådgivning og  bekræftelse på ens "mavefornemmelse".

 

Det stærkeste redskab for at lære at bruge sin 6. sans er meditation. Der er mange måder at meditere på, og det er meget svært at sætte sig ned og ikke tænke på noget…for hjernen kører rundt.

Men det kan læres med ganske få teknikker. Alle kan lære det.


Hvordan reagerede du, da det gik op for dig, at du havde 'evner'?

Al kommunikation fra den åndelige verden er meget fin. Derfor oplevede jeg ikke, at jeg blev bange, men det tog mig mange år at forstå og tro på, at den var  "god nok" - og det ikke var en livlig fantasi.

Og når en afdød viste sig, var det oftest når vi talte om den afdøde, at det var som om, jeg kunne fornemme den afdøde stå bag personen, der fortalte om det.  …. Og stille og roligt forstod jeg, at jeg kunne se de kære afdøde, derefter lærte jeg, at jeg via mine tanker også kunne kommunikere med dem.


Hvordan reagerede dine omgivelser/familie-venner da du fortalte det?

Meget blandet…. Min familie har accepteret det. Når jeg ikke arbejder, er jeg "lukket" og ganske almindelig. Der kan stå afdøde, guider eller andet…men jeg sanser dem ikke. 

De fleste venner synes det er fantastisk, og ringer om det ene og det andet for at få hjælp. Andre taler jeg ikke med om det. Nogle tror også, at jeg pludselig kan se alt…. Og sådan fungere det heldigvis ikke.


Skræmmer det dig nogle gange at have de evner som du har?

Nej, aldrig. Men jeg har også lært at "lukke ned"


Hvordan skaber du kontakt med den åndelige verden?

Det stærkeste redskab for at lære at bruge sin 6. sans er meditation. 

Når jeg har helt ro omkring mig, zoomer jeg ind på personen/klienten. Så kan jeg mærke deres energi, jeg kan mærke på min egen krop hvis de er nervøse, bange, glade eller lignende.

Derefter lukker jeg øjnene, og får vist brudstykke af fx billeder, film, ord, eller følelser. Fordi at jeg er i en meditativ bevidsthed, kan jeg adskille dem fra hinanden og give informationerne videre til gavn for klienten.


Hvordan bruger du dine evner?

Jeg ser mine evner kan bruges til glæde for andre mennesker. Som clairvoyant kan du ikke lave clairvoyance på dig selv, sådan foregå det ikke, jeg skal igennem de samme fejl og overvejelser som alle andre. Men jeg bliver måske hjulpet en lille smule mere på vej end andre....men jeg kommer også for sent til bussen, og glemmer aftaler osv. 


Hvordan ser en død ud?

De viser sig meget stille og rolig. Det er ikke skræmmende. De ser ikke døde ud…. Jeg ser dem sjældent i fuld figur.


Fylder det du kan meget i dit privatliv?

Nej, det synes jeg ikke. Jeg bruger mere tid på meditation end andre. Det skyldes at arbejde med at bruge sanserne til at kommunikere med den åndelig verden kræver meget koncentration, og der er meditation det stærkeste redskab.


Hvad skal man tro på?

Jeg besluttede mig ret hurtigt for, at det ikke var min opgave at overbevise nogle om der findes mere mellem himmel og jord. Folk må tro hvad de vil, og jeg hælder mere til hvorfor ikke være åben i stedet for at lukke helt af.

Mit fokus og arbejde er at være bindeled til dem som er lydhøre, og som erkender, at det ikke er logisk for hjernen og det kan ikke ses med det menneskelig øje… men der findes noget…og så helle stille sig spørgsmålet: hvordan kan det så hjælpe mig eller hvordan kan det bruges.


Hvad synes du om måden clairvoyance er repræsenteret i medierne?

I store træk synes jeg det præsenteres på en pæn måde. Men ligesom alt håndværk er der altid nogle som vælger at gøre det på en måde, som jeg måske ikke ville gøre.

Spiritualitet er blevet mere acceptabelt de senere år.

Jeg synes måske, at nogle udgiver det med lidt for meget ”drama” og ”uhyggelig spøgelse” fokus.